Маникюр с брокат

Ако търсите елегантно решение за вашите нокти, то е добре да помислите за маникюр с брокат. Този маниюр е отличен както за всеки ден, така и за официални събития.

Козметично студио „Рейна“ има богат опит с различни брокати и декорации. И може да изпълни всички форми на този маникюр – френски, стандартен, с гел лак, де декорации.

Примери за маникюр с брокат:

1. Брокатен маникюр

брокатен маникюрМаникюра се състои от термо-гел лак с брокатени частици основен цвят, което означава че променя цвета си.

Има един постоянен цвят, а при топла или студена среда се появява другият цвят, изключително интересен гел.

Съществуват и други интересни гел лакове като светещият, който в мрак се отразява и откроява, така и котешкото око (магнитен гел лак) който пък може да се очертава различни линий и орнаменти с магнит.

Декорацията на посочения маникюр с брокат е с рисувани форми и на половината термо лак, гарниран с камъчета и цветя за още по-голям разкош.

2. Син маникюр с брокат

син маникюр брокатСин маникюр с брокат и декорации за къси нокти. Декорацията е с метални частици и форми, наподобяващи колие.

Има брокатен и лак гел в съчетание. Интересният обхват на цялостният облик е съвременен и различен, а от друга страна синьот отива на всичко.

Маникюрът е на къси нокти, но въпреки това може да се изработи гел лака или пък декорацията.

3. Лилав маникюр с брокат

лилав маникюр с брокатЦветът между лилаво и розово се допълва на някой от пръстите е сложен брокат с черни и бели частици, приличащи на мрамор или пък валене на сняг.

Този брокат от черни и бели точки е прозрачен и може да бъде използван с всички други тонове като допълващ и различен цвят към завършека на гел лака.

С повтарянето му частиците стават повече и може да се промени крайния резултат. Въпрос на виждане, вкус и желание се използва този вариант и още много производни на този тип модел гел лак.

4. Цветен маникюр с брокат

цветен маникюр с брокатЦвете маникюр с брокат като за  основен цвят е използвано червеното. Имаме и телесен цвят който е използван за изрисуването на декорациите и накрая златна основа с златен едър брокат.

Декорациите се състоят от пингвин с корона от камъни, новогодишен часовник, коледна елха направена от подредени камъни и звезда, и новогодишно пенливо шампанско.

Цветовете са съчетани в дадената гама и разцвет на маникюра.

5. Розов брокатен маникюр

розов маникюр с брокатМаникюра е направен от розов гел лак с брокат на безимените пръсти. Леката декорация и основният цвят прави маникюра подходящ за ежедневното ползване и за официален повод.

Хубавият маникюр и подръжката му се състой в това всяка дама да пази маникюра си от надраскване и задушаване.

Това може да доведе до отлепяне на ноктната плочка, изтъняване на нокътя, инфекции и затова е добре да се обръщате към професионалист за премахването и подръжката на перманентният лак.