Педикюр и Маникюр

Грижата за Вашите нокти не се ограничава само до грижа за ръцете Ви. За всяка жена (особенно през лятото) е изключително важно да подържа и своя маникюр, и педикюра си.

Козметично Студио „Рейна“ предлага маникюр и педикюр с гел лак и декорация, като декорацията включва елемент за вграждане и брокат върху основният цвят.

За краката е извършен хидро-масаж и аромо-терапия, както и почистване и освежаване на ходилата и ноктите.

Направата на педикюра изисква особено внимание и нежност в грижата за ходилата, която се състои в няколко етапа.

При педикюра е важно как и с какви движения се извършва отделянето на мътвата кожа (мазоли).

Педикюрът е по-скъпа услуга защото процедурата е по-деликатна и самият педикюр издържа два път повече от маникюра на ръцете независимо от сезона и вида манипулация.

Примери за Маникюр и Педикюр

1. Маникюр и педикюр с камъни

маникюр и педикюрМаникюра и педикюра е направен с обикновен лак в есенната палитра.

Цветът в нежно оранжево, преливащо в корал и насипаните камъни в черно се причислява към едни от най-изчистените варианти в сферата на маникюра и педикюра.

Повечето дами решили да съчетаят двете процедури обикновено избират еднаква гама и декорация за по-голяма еднаквост на двете маниполации или поне преличащи.

Има и гледни точки които изискващи различие в маникюра и педикюра и въобще не държат дори неискат да имат нещо общо в цвета и декорацията на двете последователни или не услуги.

2. Педикюр с брокат

педикюр с брокатПри този педикюр е използван гел лак с безцветна основа и бляскави и брокатени частици.

Повтарянето на 2-ри слой от брокатения гел лак запълва празните пространства и става още по-наситен и завладяващ.

Обикновено педикюра с гел може да издържи много време приблизително около 4 месеца зависи от подръжка на краката и нокътя на краката,но и прави доста по-сложен процеса зананасяне на малките пръсти накраката като покривен слой.

3. Лилав Педикюр

лилав педикюрЛилав педикюр с брокат и черни камъчета.

Педикюрът е за къси нокти което прави слагането му трудно заради самото запечатване на гела, което може да се отрази и на издръжливостта му.

Различното тук е в нанасянето на броката който е само в горният край на нокътя, а пък камъчетата поставени в основата да разшири нокътя.

Ако желаете да разгледате повече информация за предлаганите от Рейна процедури може да посетите страниците: Маникюр с гел лак и Френски маникюр.