Френски маникюр

Kасическият френски маникюр се прави върху къси до средно дълги нокти. Ноктите са оформени или в по-закръглена или квадратна форма.

Светъл, най-често бял лак се нанася върху върховете на всеки нокът, след което се използва плътно розово или бежово тонче върху нокътното легло.

Традиционно френските маникюри създават изискан и женствен външен вид, който възпроизвежда естествения нокът в розово и бяло, но модерните вариации могат да използват и други цветове.

Това е един от най-популярните избори днес, както за официални, така и за ежедневни случаи.

Козметично Студио „Рейна“ предлага богата гама от този тип маникюр.

Примери за френски маникюр: 

1. Класически френски маникюр

класически френски маникюрКласически френски маникюр който е с телесна розова основа. Разновидностите на френският маникюр са много като вид и като цветово изложение, както и като нокътна форма.

Самият маникюр не изисква декорация защото е достатъчно и самостоятелното му присъствие, но пък и поднесен и с декорация има отличен изглед.

Универсалността му е добила своята популярност и предпочитание на своите привърженички.

Това е най-често използвания модел и с изчистеността си предизвиква възхищението както на тези които го носят, така и на околните.

2. Френски маникюр с камъни

френски маникюр с камъниЦелта на клиентката ни беше нежност и мултифункциоалност. Затова изборът беше френски маникюр, включена и малко булченска нотка, която седеше в основата на направата на маникюра.

Кораловият тон в телесната гама  и бялата ивица, придадоха нежност и стил.

Допълнихме с вградени камъни с различна големина и подредба за повече блясък и стилност за случая. Камъните бяха изляти в странична поза за по-голям итерес и различност.

Добавката от нарисуваните цветя  на беззименият пръст и палеца се вписаха към цялостният поглед на маникюра за облеклото.

Ако харесвате камъчета, може да посетите: Маникюр с камъни.

3. Френски маникюр в червено

френски маникюр в червеноФренският стил маникюр не винаги е бяло и розово. Могат да се използват различни цветове по желание на клиента.

Декорацията е на червения маниикюр е изпълнена, като е съобразена с главният замисъл (френския тип) с подредбата на наподобяващите коледни звезди форми в полукръг.

Използвани са няколко нюанса цветове. Когато се използват повече цветове в една гама се предполага че се опитваме да извлечем вниманието върху самият елемент рисуван с тях.

4. Френски Маникюр в бяло

френски маникюр в бялоФренски маникюр изразяващ се в телесна основа и типична декорация с печат.

Този тип маникюр е като цяло най-предпочитаният от дамите, защото придава безкрайна нежност и стил с добре изглеждащият му вид.

Удължава ноктите и ги прави повече носен и издръжлив, тъй като основата му е телесна и израстването на нокътя не се отразява толкова много и забележимо като на пръв поглед при другите цветове.

Печатът е сложен като се слага силоконова лепенка отстрани на нокътя за да не оставя  следи при поставянето на печата.

Френският маникюр съществува в различни цветове и декорации и си остава като най-предпочитания тип за независимо от цвета или формата.

5. Маникюр тип френски с декорации

Маникюр с декорацииТип френски маникюр с цикламена основа, която удължава нокътя и го прави да изглежда по-дълъг, а нокътната плочка по-широка.

Пръстите на които се намира цветето са с прозрачна основа, което след израстването на ноктите правят незабележимо изместването и така гела може да се носи и след 14 дни.

Разбира се това зависи от нокътната плочка и изработката на гел лака, който може да е с различна трайност, както от 14 дни, така и от 40 дни, в зависимост от подръжката и ползването му.

6. Френски Маникюр в червено и черно

френски маникюр в червено и черноМаникюра е изцяло в черната и червена гама, насочващ вниманието към цветето в същата гама с добавка на бели очертания и сребърен детайл.

Размяната на местата на цветето и пръстите са много нашумял и интересен начин за декорация, което придава загадъчност и разнообразие на ръцете и маникюра.

Типа френски маникюр черно и червено е отделен със сребърна ивица за по-голям блясък, разделящ двата цвята, походящ за всеки стил и повод.